West Coast Swing undervisning ÅrhusWest Coast Swing begynder 2 !

Dette hold er for dig, som allerede har lært basic trin til West Coast Swing eller dig der ønsker at blive endnu bedre til dine basic .

Der vil være fokus på lead/follow, footwork, timing og rytme til West Coast Swing.

Hold start i uge 7

 Trøjborg beboerhus, Tordenskjoldsgade 31A, 8200 Aarhus

Torsdage kl. 20.00 -21.30

Hvert Kursusforløb indeholder 6 lektioner.

West Coast Swing er en smooth og elegang pardans, hvor der er plads til improvisation og leg og betegnes også som ” The dancers dance “. West Coast swing er en moderne swingform, som kan danses til stort set alle musikgenrer, hvilket har gjort WCS meget populær verden over.

se her:
What is West Coast Swing 

For at skabe balance ift. leader/follower vil der være begrænset antal billetter.

Så tilmeld allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads !

http://westcoastswing.nemtilmeld.dk

Undervisere: Bent Petersen & Signe Holch Kragelund

West Coast Swing Aalborg & Aarhus

Hold øje i Upcomings Event! I efteråres vil der være mulighed for at deltage i særlige Drop In arrangementer med West Coast Swing intro og socialdance m.m i Aarhus og Aalborg.

Se de skønne billeder fra bla. Sommer Dans i Aarhus !

Jeg faldt for West Coast Swing da det kom til Danmark for 1,5 år siden, og har med glæde rejst rundt i europa til diverse West Coast Swing arrangementer. Dansen har et dejligt flow, moderne musik og så er det en demokratisk dans forstået på den måde at det ikke kun er manden der bestemmer hvordan der skal danses, men begge bidrager og får ideer fra hinanden.

I undervisningen vil vi danse med partner til musik så meget som muligt. Og jeg lægger stor vægt på evnen, at lytte til sin dansepartner. Så fokus bliver lidt mere på fælles danseoplevelse, og lidt mindre på at huske trinkombinationer.

Jeg har en bred dansebaggrund i forskellige pardanse så som salsa, zouk, bachata, tango og kizomba.
De sidste 2 år har jeg undervist i kizomba, men jeg har valgt at sætte kizomba lidt i baggrunden så jeg har tid og energi til at fokusere på West Coast Swing.

Bent Petersen, Århus